Kent Ağrı
Ağrı gençlik ve spor il müdürlüğünde görev teslim

08.09.2024 04:22

Ağrı gençlik ve spor il müdürlüğünde görev teslim

Ağrı gençlik ve spor il müdürlüğünde görev değişimi, gençlik ve spor il müdürü Fedai DİN'in yerine atanan Ahmet Çelebi görevini teslim aldı. 29 Ağustos 2022 tarihinde Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atanan Fedai Din, görevi Ahmet Çelebi’ye devretti. Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü resmi sitesinde yayınlanan haber şu şekilde;

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Çelebi, görevi Fedai Din’den devraldı.

29 Ağustos 2022 tarihinde Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atanan Fedai Din, görevi Ahmet Çelebi’ye devretti.

Görev teslim töreninde açıklamalarda bulunan Fedai Din; Ağrı’da ki görev süremizi tamamladık. Yaklaşık 22 aylık görev sürecinde, geleceğimiz olan gençliğimize hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Görev süresince birlikte çalıştığım Sayın Valimize, ilçe Kaymakamlarımıza, Sayın Milletvekilimize, Belediye Başkanlarımıza, kamu kurumlarının yöneticilerine, kıymetli Basın Mensuplarına ,STK’lara ve Ağrı’da ki tüm spor camiasına teşekkür ederim. Görevi devralan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ahmet Çelebi’ye hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Çelebi ise yapmış olduğu açıklamada; "İlimizde gençliğe ve spora yönelik hizmetlerde çıtayı daha yukarılara taşımak için tüm ekip arkadaşlarıyla birlikte üstün gayret göstereceğiz.

İl Müdürümüz Fedai Din’e gençliğe ve spora yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların ardından, Fedai Din Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi’ye çiçek takdim ederek, yeni görevinde başarılar diledi.