Kent Ağrı
AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

17.09.2024 21:32

AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, Ağrı merkez ve ilçelerdeki 2 günlük ziyaret programı çerçevesinde birçok kurum ve kuruluşu ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış'ı makamında ziyaret eden Kilerci, ilin hukuki durumu ve adalet hizmetleri hakkında bilgi aldı. Kilerci, "Sayın başsavcımıza nazik ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" diye konuştu.

Kilerci, Ağrı İl Sağlık Müdürü Coşkun Daharlı'yı da ziyaret ederek, ilin sağlık alanındaki durumu ve sağlık yatırımları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Kilerci, "Müdürümüze nazik ev sahipliği için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kilerci, Tutak ilçesinde AK Parti İl Teşkilatı üyeleri ile birlikte Tutak Millet Bahçesi'nde vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra esnafları ziyaret ederek, hayırlı kazançlar diledi. Kilerci, "Esnaflarımızın sorunlarını ve taleplerini dinledik. Onlara her zaman destek olmaya hazırız" dedi.

Kilerci, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Saim Alpaslan ve yönetimin kurulu üyelerini ziyaret ederek, istişarelerde bulundu. Kilerci, "Sayın Başkanımıza nazik ev sahipliği için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" dedi.

Kilerci, İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Hüseyinoğlu'nu da ziyaret ederek, hayvancılık potansiyelinin geliştirilmesine yönelik verimli bir istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Kilerci, "İlimizin tarım ve hayvancılık sektöründe daha ileri seviyelere gelmesi için projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz." diye konuştu.

Kilerci, il merkezinde bal ve arı ürünleri konusunda büyük potansiyele sahip olan Ağrı'nın coğrafi işaretle tescillenen doğal lezzeti "Ağrı Geven Balı" satış noktasını ziyaret etti. Kilerci, "Arıcılık faaliyetlerini arttırarak ilimizin ekonomisine katkı sağlamak amacıyla var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kilerci, Ağrı Belediye Başkanı Metin Karadoğan ile bir araya gelerek, belediyenin faaliyetleri hakkında bilgi alıp, fikir alışverişinde bulundu. Kilerci, "Türkiye Yüzyılı vizyonuyla daha güzel Ağrı için durman yorulmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Kilerci, ziyaret programının sonunda yaptığı açıklamada, Ağrı'nın her alanda gelişmesi ve kalkınması için çalıştıklarını belirterek, "AK Parti olarak ilimizin sorunlarını çözmek, hizmetlerini arttırmak ve vatandaşlarımızın refahını yükseltmek için gayret gösteriyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda Ağrı'mızı daha ileriye taşımak için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" dedi.