Kent Ağrı
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Millî Eğitim Bakanlığı toplam 120 bin işçi alımı yapacak

12.09.2024 08:49

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Millî Eğitim Bakanlığı toplam 120 bin işçi alımı yapacak

Millî Eğitim Bakanlığı ve Gençlik Spor Bakanlığı, personel eksikliklerini gidermek için İŞKUR üzerinden alım yapacaklarını duyurdu. Alımlar çeşitli kadrolarda gerçekleşecek ve özellikle temizlik personeli ile koruma ve güvenlik görevlilerine ihtiyaç duyuluyor. Yaklaşan okul açılışı nedeniyle alımlar hızlı bir şekilde tamamlanacak.

Milli Eğitim ve Gençlik Spor Bakanlıkları, İŞKUR aracılığıyla personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR'un esube.iskur.gov.tr internet sitesinde yayınlanan iş ilanlarına göre, başvuru tarihleri değişiklik gösterebilir. Adaylar, ilanlara başvuru tarihlerini öğrenmek için ilgili siteden bilgi alabilirler.

Milli Eğitim Bakanlığı'na 60 ve Gençlik Spor Bakanlığı'na 60 olmak üzere toplamda 120 bin personel alımı yapılacak. Özellikle deprem bölgesi için de istihdamın sağlanması bekleniyor. Bu alımlarla, personel ihtiyacının karşılanması ve eğitim kurumlarının daha verimli çalışmasının hedeflendiği bildirildi.

Adaylar, uygun kadrolar için İŞKUR'un internet sitesini takip ederek, başvuru şartlarını ve sürelerini kontrol edebilirler. Personel alımlarının hızlı bir şekilde tamamlanması için adayların ilanlara zamanında başvuruda bulunmaları önem arz etmektedir.

NOT: İşkur ilanları sürekli kontrol ediniz. Gelişmelerden sizi haberdar edeceğiz.