Kent Ağrı
Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi'den Kolibri Ağrı 1970 Spor'a Destek Ziyareti

18.09.2024 16:09

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi'den Kolibri Ağrı 1970 Spor'a Destek Ziyareti

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi, Kolibri Ağrı 1970 Spor Kulübü'nün pazar günü kendi sahasında yapacağı lig maçı öncesinde son antrenmanı takip ederek takıma moral verdi. Vali Lütfi Yiyenoğlu Şehir Stadyumu'nda gerçekleşen antrenman sırasında futbolculara ve teknik ekibe baklava ikram eden Çelebi, maç öncesi moral desteği sağladı.

  1. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Kolibri Ağrı 1970 Spor’un antrenmanını yakından izleyen İl Müdürü Ahmet Çelebi, takımın geçmişte büyük başarılara imza attığını vurguladı. Çelebi, "Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman Ağrı 1970 Spor'un ve diğer tüm spor kulüplerimizin yanındayız. Pazar günü oynanacak Kırıkkale Spor maçında da sizlere güvenimiz tam. İnşallah sezonu şampiyon olarak tamamlayıp tüm Ağrı'yı sevindireceksiniz," dedi.

Antrenmanın ardından sporcularla ve teknik ekiple tokalaşan İl Müdürü Çelebi, takıma başarı dileklerinde bulundu. Kulüp Başkanı Mehmet Yıldırım ise Ahmet Çelebi’ye bu anlamlı ziyareti ve desteği için teşekkür etti.

Ziyaret sırasında Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak ve Yurt İdari İşler Şube Müdürü Gökmen Aslankılıç da hazır bulundu. Kolibri Ağrı 1970 Spor, 15 Eylül Pazar günü saat 15:30’da Kırıkkale Spor Kulübü ile Vali Lütfi Yiyenoğlu Şehir Stadyumu'nda karşılaşacak.