Kent Ağrı
Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu'nda Ağrıspor'un Rakibi Belli Oldu!

19.09.2024 19:18

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu'nda Ağrıspor'un Rakibi Belli Oldu!

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu Kura Çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Kura çekimi, Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılırken, TFF 1. Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Mecnun Otyakmaz, TFF 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şahin, Ziraat Bankası Kurumsal İletişim Müdürü Erdinç Erdoğan, TFF Sportif İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, TFF Lig Yönetimi Direktörü Besim Yalçın ve TFF Protokol Direktörü Mustafa Baltacı gibi önemli isimler hazır bulundu. Ayrıca, birçok kulüp başkanı ve temsilcisi de kura çekim töreninde yer aldı.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu'nda, 1. Eleme Turu'ndan tur atlayan 16 takımın yanı sıra, Nesine 2. Lig'den 18 ve Nesine 3. Lig'den 30 takım olmak üzere toplam 64 takım sahada ter dökecek. Müsabakalar, 8, 9 ve 10 Ekim tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Kurada küçük numarayı çeken takımlar ev sahibi olacak ve galip gelen 32 takım bir üst tura adını yazdıracak. Maç programı ise daha sonra ilan edilecek.

Bu heyecan dolu turda, temsilcimiz Ağrıspor, kendi sahasında Arnavutköy Belediyesi Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Taraftarlarımız, Ağrıspor'un ev sahibi avantajını kullanarak sahadan galibiyetle ayrılmasını ve bir üst tura yükselmesini umut ediyor.